O nás

Po mnoha letech usilovné práce a tisících komplexních dodávek všeho možného i nemožného našim početným spokojeným zákazníkům, ať už z řad velkoobchodů a distributorů ochranných pomůcek, tak i koncových odběratelů, jsme dospěli k rozhodnutí, že už si to nemůžeme nechávat jen pro omezený okruh obchodních partnerů a rozhodli jsme se otevřít tento zbrusu nový e-shop, jehož jste jedni z prvních návštěvníků.

Naší cílovou skupinou jsou eshopy a distributoři ochranných pomůcek, proto produkty prodáváme po kartonových množstvích. Jen díky toho jsme Vám schopni nabídnout tyto bezkonkurenční ceny.

U produktů, které v našem obchodě naleznete, se zaměřujeme pouze na to nejzajímavější a nejkvalitnější, na co jsme během mnoha let obchodování narazili.

Je nás málo, nečekejte proto nepřehledný obchod s tisíci položkami, ale spíše několik vybraných položek s odpovídající kvalitou a zajímavými cenami, které nikdy nejsou konečné, nebojte se nás proto požádat o individuální cenovou nabídku na základě vyjímečného objemu Vaší objednávky. Ceny pravidelně aktualizujeme.
 

Náš e-shop začneme několika typy rukavic, na které se dlouhodobě zaměřujeme, a pár vybranými produkty, z části sezónními. Máme navíc zajímavé profesionální nazouváky, mrkněte, prosím, na ně.

Rukavice značky M-GLOVE nabízíme v ČR (+ SR) jako výhradní distributoři. V současné době tato značka nabizí přes 50 typů rukavic M-GLOVE ve slušné kvalitě a nabídka se stále rozšiřuje. V našem obchodě momentálně nabízíme několik nejzajímavějších typů, nicméně ozvěte se nám a přiblížíme Vám kompletní nabídku. Dle našeho názoru v současnosti asi nejprogresivnější značka mezi rukavicemi.

Zajímavou částí obchodu by pro Vás mohla být sekce VÝPRODEJ, kde naleznete vše, čeho se potřebujeme zbavit. Nemáme všechny velikosti, nemáme všechny barvy, nemáme toho moc kusů. Ale ani za to moc nechceme, potřebujeme jen uvolnit místo ve skladu.

 

Smyslem existence naší společnosti jste Vy, naši spokojení zákazníci, proto s Vámi vždy jednáme na rovinu a držíme se těchto pravidel:

1) co nemáme, to Vám nebudeme slibovat, pokud víme, že nejsme schopni dodat, nebudeme Vás tahat za nos a řekneme Vám to hned na rovinu, ať se domluvíme na odpovídající alternativě nebo se můžete zařídít jinak

2) pokud máme nepředpokládaný výpadek daného zboží a nebyli jsme schopni toto ihned promítnou na e-shopu (máme skladové hospodářství e-shopu vedeno zvlášť), nabídneme Vám odpovídající alternativu a jako omluvu Vám pošleme dárek

3) koncoví zákazníci pro nás nejsou schůdnou cestou, nejsme schopni tento segment obsáhnout, je nás málo, nemáme na to odpovídající kapacity, proto se nemusíte bát, že bychom Vám chtěli brát "koncáky"

 

Za léta v obchodě nám bylo nesčetněkrát naslibováno a pak mlženo, byli jsme taháni za nos a nemáme to rádi. Proto to nebudeme dělat ani my Vám. Slibujeme a těšíme se na oboustranně spokojenou spolupráci!

 

Za tým KANET Group s.r.o.

Ing. Tomáš Nowak

jednatel společnosti